Juul Verbeeten
Juul Verbeeten

Drukte in tafeltennishal ATTC’77

Sport

Aarle-Rixtel - Met vier thuiswedstrijden was het vrijdag 1 oktober lekker druk in de tafeltennishal van ATTC’77 uit Aarle-Rixtel. 

Het derde team speelde met Vincent Braak, Werner en Jeroen Doensen in de 4e klasse tegen Veldhoven 7. In het begin ging de strijd gelijk op met overwinningen over en weer waarbij menig game met slechts twee punten verschil eindigde. Na 3-3 leken de heren van ATTC het welletjes te vinden, want vanaf die stand werd er geen game meer verloren. Werner, Jeroen en Vincent wonnen ieder twee wedstrijden en Jeroen en Vincent samen ook de dubbel. De zo behaalde 7-3 overwinning brengt hen op een voorlopig eerste plaats met Een en Twintig uit Beek en Donk op slechts 1 punt achterstand.

Het vierde team komt ook uit in de 4e klasse en zij ontvingen Taverbo 6 uit Boxtel. Juul Verbeeten uit het zevende team viel in bij Henk van der Bruggen en Bart Willems. Dit pakte heel goed uit met twee overwinningen. Bart was ook in goede doen en won al zijn wedstrijden. Helaas kon Henk geen punt pakken, ook niet in de dubbel met Bart. Eindstand: 5-5.

De wedstrijd van vorige week was verzet voor het zesde team, maar het weekje rust heeft Gerdi van den Boomen, Ruud en José van Turnhout geen goed gedaan. Thuis tegen Valkenswaard werd met 2-8 verloren in de 6e klasse H. Gerdi en José wonnen ieder één partij.

Ook het zevende team komt uit in de 6e klasse. Deze week speelden Juul Verbeeten, Tessa van den Boogaard en Marijn van Krieken tegen Unicum 10 uit Geldrop. Juul, die een dubbele wedstrijd speelde, won ook bij zijn eigen team twee potjes. Tessa won haar eerste wedstrijd, maar helaas verloor ze de andere wedstrijden nipt. Marijn was één keer dicht bij een overwinning, maar verloor uiteindelijk alle drie zijn wedstrijden. Door de 3-7 nederlaag staan ze voorlopig op de laatste plaats dicht achter Budilia.

Alle uitslagen:
MTTV’72-1 – ATTC’77-1: 6-4
Flash 5 – ATTC’77-2: 6-4
ATTC’77-3 – Veldhoven 7: 7-3
ATTC’77-4 – Taverbo 6: 5-5
Attaque 3 – ATTC’77-5: 5-5
ATTC’77-6 – Valkenswaard 4: 2-8
ATTC’77-7 – Unicum 10: 3-7