Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Voorverkoop Gala der Spartanen

Algemeen

Beek en Donk - De voorverkoop voor de entreekaarten van het Gala der Spartanen vindt op woensdag 20 en donderdag 21 oktober van 19.30 tot 21.00 uur plaats in het clubgebouw van Sparta‘25. 

De entreekaarten kosten €13,00 (pinnen is mogelijk) en daarbij zit een bakje koffie of thee inbegrepen. Voor de kaarten geldt op=op. Dit gala vindt plaats op vrijdag 10 december en wordt voor de zesde keer georganiseerd. Ook bij dit zesde gala is er weer een prima bezetting vastgelegd welke zal zorgen voor een gezellige, muzikale en humorvolle avond. Cabaretgroep TADAA verzorgt de presentatie van deze avond. TADAA staat voor entertainment, cabaret en muzikaliteit op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje.

Uiteraard zullen de topkletsers niet ontbreken en verschijnen Hans Verbaarschot, Ton Brekelmans, Frans (Ciske) Bevers en Dirk Kouwenberg in de ton. Deze heren staan garant voor humor en slappe klets. Uiteraard worden tijdens het Gala de dan geldende overheidsmaatregelen in acht genomen.