Afbeelding
Foto: Ingezonden

&RG-Teens gaat weer activiteiten organiseren

Algemeen

Lieshout - &RG-Teens wil begin 2022 weer starten met het organiseren van verschillende activiteiten. Deze willen ze weer kenbaar maken aan de leden die zijn aangemeld. Door het lange corona tijdsbestek zijn er geen activiteiten geweest en hiermee is er een grote groep kinderen uit Lieshout die zich niet hebben aangemeld. 

Iedereen vanaf groep 6 en tot en met 15 jaar is welkom. Heb je zin in leuke activiteiten? Meld je dan aan zodat je op tijd de info/nieuwsbrief krijgt. Het aanmelden voor een lidmaatschap kan eenvoudig via de site. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Weet je niet wat &RG-Teens inhoudt? Dan kan je dat terug vinden op www.energyteens.nl, of kan je contact opnemen met voorzitter Marcel Jansen via MCJJansen@UPCmail.nl of 06-55052704. 

Verder zijn zij dringend op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen ze de jongerenorganisatie niet draaiende (blijven) houden. Bij deze doen ze dus een oproep aan iedereen die mee wil helpen, al is het maar voor één activiteit. Alle hulp is welkom. Meld je aan via de mail naar MCJJansen@UPCmail.nl, zodat &RG-Teens niet verloren gaat.