Afbeelding

BM’ers zingen de sterren van de hemel

Algemeen

Mariahout - De spanning stijgt bij de BM’ers (Bekende Mariahoutenaren) en bij het publiek. Over ruim twee weken wordt bekendgemaakt wie The Masked Singer, de Prins van ’t Heidurp, is.

In het Buurthuis van Mariahout staat de avond van 6 november in het teken van spetterende dans- en zangoptredens van de gekostumeerde deelnemers, een ‘afvoering’ met een hoop lawaai en een stevige beat, het Grottendorfer blaaskapel en, niet te vergeten, de dansmariekes. Deze prachtig uitgedoste jongedames oefenen elke week om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van hun dansen en stralende snoetjes.

Het bestuur van de club buigt zich al weken over het drukbezette programma van deze avond. Tot hoe laat er gefeest mag worden, en hoe laat er begonnen wordt, wordt op een later tijdstip bekendgemaakt. Maar dát er gefeest gaat worden is zeker.

Tot nu toe zijn er drie Masked Singers via social media bekend gemaakt, te weten: Batman, Leeuwin en Panda. Wat gaan zij zingen? En hoe gaan ze herkend worden? Gaat het om het ‘loopje’ of herken je de stem? Óf kun je uit de volgende hint opmaken wie de Masked Singer 2021/2022 gaat worden? De hint is: ‘Hij kan goed tegen de hitte’. Antwoorden kunnen ingeleverd worden bij John Brugmans, op de Tuindersweg 41 in Mariahout.