V.l.n.r. Harrie vd Vegt, Monika Slaets, Paul vd Vegt, Rien van Kessel en Joop Kerkhof
V.l.n.r. Harrie vd Vegt, Monika Slaets, Paul vd Vegt, Rien van Kessel en Joop Kerkhof

Jubilarissen gehuldigd tijdens ALV BC Mixed

Sport

Beek en Donk – Op vrijdag 22 oktober was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van Badmintonclub Mixed uit Beek en Donk. De traditioneel druk bezochte vergadering vond zoals altijd plaats in de kantine van Sporthal d’n Ekker. Naast een terugblik op de afgelopen periode en de verantwoording voor het financiële beleid is een belangrijk onderdeel van de vergadering het bedanken van de vrijwilligers en het huldigen van de jubilarissen. Omdat de vergadering deze keer over twee seizoen ging werden er extra veel mensen in het zonnetje gezet.

De vorige ALV dateerde van 11 oktober 2019, ruim twee jaar geleden. Om bekende redenen is de editie van 2020 niet doorgegaan. Daarom werd tijdens de vergadering van afgelopen vrijdag teruggeblikt op twee seizoenen. Voorzitter Ton Slaets gaf aan dat de betrokkenheid van de leden tijdens de corona periode groot is gebleven. Dit kwam onder andere door een goede informatievoorziening vanuit het bestuur. Maar zeker ook door de (online) evenementen die in die periode georganiseerd zijn. Op dit moment kan er weer volledig gebruikt gemaakt worden van de sporthal en zijn ook de competities weer van start gegaan. De vereniging viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. In het kader hiervan zullen het komende jaar meerdere activiteiten worden georganiseerd. De feestelijke opening van het jubileumjaar eind september was een groot succes. De kalender voor de rest van het jaar volgt snel.

Vrijwilligers en jubilarissen
Tijdens de ALV worden traditioneel ook alle vrijwilligers bedankt die hun lustrum vieren in één van de vele commissies die BC Mixed rijk is. Het betrof deze keer maar liefst zeventien vrijwilligers die met een bos bloemen en een groot applaus in het zonnetje werden gezet. Door het jaar heen brengt het bestuur persoonlijk een bezoek aan de leden die hun 25- of 40-jarig jubileum vieren. Maar tijdens de vergadering worden deze jubilarissen nogmaals toegesproken en ontvangen ze een mooie oorkonde om hun jubileum nogmaals te vieren. Deze vergadering werden er zeven jubilarissen gehuldigd. Paul van der Vegt, Harrie van der Vegt en Marie-Louise Polman voor hun 25-jarig lidmaatschap. Joop Kerkhof, Rien van Kessel, Berton van Asseldonk en Monika Slaets ontvingen een oorkonde voor hun 40-jarig lidmaatschap.

De avond werd met een rondje van de penningmeester afgesloten waarbij het bestuur door de leden bedankt werd voor hun inzet voor de vereniging. Voor meer informatie over BC Mixed kijk op www.bcmixed.nl of volg de vereniging op Instagram en Facebook.