Afbeelding
Foto:

Koffie-uurtje Huiskamer Lieshout

Algemeen

Lieshout - Op de laatste vrijdag van de maand komen de Lieshoutse senioren bij elkaar voor een gezellig samenzijn onder het genot van een kopje koffie. Aanstaande vrijdag 29 oktober, morgen dus, is het weer zover. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte uitgenodigd voor een ontspannen koffie-uurtje in de Hofkamer van Franciscushof, in de Huiskamer van Lieshout.

Het comité Hofkamer heeft de Dorpsraad van Lieshout uitgenodigd om u vrijdag tijdens de koffie bij te praten over hun werkzaamheden, over hun beleid en over de daarmee samenhangende plannen die zij en de Lieshoutse burgers in gedachten hebben. De Dorpsraad is de spreekbuis van de burgers en legt daarmee onder meer een verbinding tussen de burgers en de gemeenteraad. Ze adviseert de gemeente over zaken als verkeersveiligheid, criminaliteit, jongeren- en ouderenzorg, woningbouw, sport en andere culturele voorzieningen.

Enkele jaren geleden is de personele samenstelling van de raad uitgebreid en versterkt. De raad is eigenlijk geheel vernieuwd. De Dorpsraad telt momenteel acht zeer betrokken bestuursleden die zich met hart en ziel inzetten voor de verbetering van de leefbaarheid in Lieshout. Wie zijn deze mensen? Waardoor worden deze zeer gewaardeerde vrijwilligers gestimuleerd? Met welke thema’s houden zij zich bezig? Wat hebben ze al bereikt? Vragen die de aanwezigen zich allemaal zouden kunnen stellen. Enkele vertegenwoordigers van de Dorpsraad die morgen aanwezig zijn zullen ze proberen te beantwoorden. Vanaf 10.00 uur staat de koffie voor u klaar.