Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Prins van Ganzegat uitgelekt

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - De huidige prins van Ganzegat, Prins Paul d’n Uurste, heeft afgelopen twee jaar van zijn regentschap mogen genieten. Ondanks de pandemie heeft hij samen met zijn Prinses Gerlinde een bijzonder tweede carnavalsjaar mogen regeren. Zoals hij zelf verkondigd: “Het waren twee jaren geweldige en bijzondere jaren om je vingers bij af te likken.”

Maar aan al het goede komt helaas een eind. Op zaterdag 13 november is zijn regentschap over en is het likken afgelopen. “Nog efkes en ik ben uitgelekt”, zo vertelt hij. Prins Paul d’n Uurste zal tijdens de prinsbekendmaking zijn steek, veren, mantel en scepter overdragen aan de nieuwe regent van Ganzegat. Om het voor iedereen wat duidelijker te maken zijn er weer extra hints toegevoegd aan de lijst.

Hint 4: Van alle markten thuis;
Hint 5: Hij begeeft zich op bekend terrein;
Hint 6: Hij heeft een gezin.

Onderstaand zijn voor de laatste maal de 22 namen benoemd. Volgende week worden er elf van de lijst gehaald en blijven er uiteraard nog elf kandidaten over. Mocht je de nieuwe hoogheid tegenkomen of spreken, vraag vooral welke maat steek hij heeft en of de nieuwe zwarte schoenen al ingelopen zijn. De 22 kandidaten zijn: Teun van Asten, Johan van Bakel, Frank Beekmans, Stein van Dinter, Thijs Engels, Frans van den Heuvel, Jelle de Jongh, Ruud van Kilsdonk, Hein van de Laar, Luc Musters, Rob Renders, Robert Raijmakers, Roland Roijackers, Stephan Smits, Wim Swinkels, Erik van der Velden, Rens Vereijken, Stephan Verleisdonk, Peter Verschuren, David Verstappen, Henrie van Vijfeijken en Ruud van de Weijer.