Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Sinterklaas komt weer naar Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Nadat Sinterklaas vorig jaar met alle kinderen uit Aarle-Rixtel vanuit zijn geheime televisiestudio onder de Kiosk zijn aankomst op speciale wijze heeft gevierd, is hij erg blij dat hij dit jaar weer als vanouds met zijn Pakjesboot en alle Pieten voor anker kan gaan in de Passantenhaven bij de kanaalbrug. 

Natuurlijk hoopt hij jullie allemaal daar weer te zien als hij aan wal komt. Samen met onder andere de burgemeester, de harmonie en de gildes wil de organisatie de Goedheiligman een warm welkom geven. De aankomst van de boot wordt verwacht daags na de landelijke intocht, dus op zondag 14 november. Om 12.45 uur hoopt de Sint voet aan land te zetten. Vanaf de brug gaat hij in een vrolijke optocht naar de Dreef waar er vanaf 14.00 uur als vanouds een groot feest wordt gebouwd met leuke optredens, en veel liedjes en snoepgoed. Iedereen, jong en oud, is bij deze festiviteiten van harte welkom en alles is gratis toegankelijk. Wel is er voor het feest in de Dreef vanwege de geldende regels voor volwassenen een coronatoegangsbewijs nodig. 

Na de intocht blijft de Sint zoals bekend nog een tijdje in het land, dus wie weet zie je hem later nog eens bij het bezoek aan de basisscholen of bij de uittocht op zijn verjaardag, 6 december.