Afbeelding

Geslaagde sponsormiddag bij ELI

Sport

Lieshout - Naast vrijwilligers kan een vereniging natuurlijk ook niet zonder sponsoren. Om hen te bedanken werd bij ELI op zondagmiddag 7 november een sponsormiddag georganiseerd. 

De bedoeling was om de LED-verlichting op het sportpark, met speciaal dankwoord aan de Rabobank, feestelijk te openen en vervolgens de wedstrijd van het vaandelteam tegen DOSL Leende 1 te bekijken. Helaas had de tegenstander een aantal coronabesmettingen onder de gelederen, waardoor de wedstrijd op het laatste moment werd afgelast. 

Geen feestelijke opening en wedstrijd, maar gelukkig waren veel sponsoren toch naar ELI afgereisd en werd het nog een gezellige middag in de ELI-kantine. De shirtsponsors hebben de teamfoto van het door hen gesponsorde team in ontvangst mogen nemen. Een springkussen, DJ Roy, een nieuwe vrijwilliger van de maand in de persoon van Paul van Kuijeren, en hapjes en drankjes bleken uiteindelijk genoeg om er een geslaagde middag van te maken. ELI dankt alle sponsoren langs deze weg nogmaals.