Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Kom jij in verbinding met ons?

Algemeen

Laarbeek - Laarbeek kent vele mogelijkheden om mee te doen aan activiteiten, alleen lukt het niet iedereen om aansluiting te vinden. Dit kan praktische redenen hebben, zoals het gebrek aan vervoer. Maar de LEV Groep ziet ook steeds meer dat mensen op zoek zijn naar een andere manier van verbinding met elkaar. Zelfs in een groep kunnen deelnemers zich nog alleen of eenzaam voelen.

Wim: “Sinds het overlijden van mijn vrouw ben ik alleen en heb ik geen maatje meer, maar het leven gaat verder. Ik weet echter dat ik niet de enige ben die alleen is komen te staan. Er wordt namelijk veel over eenzaamheid gesproken. Toch ben ik ervan overtuigd dat er meer mensen zijn die dit ook zo ervaren. Hoe fijn zou het dan zijn om met gelijkgestemden te praten, van gedachten te wisselen, activiteiten te ondernemen, kortom; in verbinding met elkaar te komen? Luisterende oren bieden steun en dat kunnen mensen goed gebruiken.” 

Echt contact hebben met elkaar en praten over meer dan koetjes en kalfjes. Nu mensen langer zelfstandig thuis wonen, vaak alleen, wordt die groep groter. Maar goed, hoe organiseer je dat? Herken jij jezelf in bovenstaande en/of in het verhaal van Wim? Zij nodigen je graag uit om met hun in gesprek te gaan en na te denken hoe ze iets voor jou en voor deze groep mensen kunnen betekenen. Neem contact op met de Seniorenvereniging Beek en Donk (seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com), Dorpsraad Beek en Donk (info@dorpsraad-beekendonk.nl) of LEV Laarbeek (sociaalteamlaarbeek@levgroep.nl). Liever telefonisch contact? Bel dan met dorpsondersteuner Suzan de Koning op 06-19502192.