Afbeelding
Foto: Mark Barten

Bezorgers MooiLaarbeek coronaproof langs de deuren met kerstkaartjes

Algemeen

Laarbeek – Het zijn dé weken van het jaar voor de bezorgers van DeMooiLaarbeekKrant en andere huis-aan-huisbladen. Aanbellen bij inwoners, hen fijne dagen en een goed uiteinde toewensen en met geluk nog een extra zakcentje verdienen. Natuurlijk rekening houdend met de coronamaatregelen, dus de bezorgers zullen voldoende afstand houden.

Op de donderdagen 16 en 23 december kun je de bezorger aan je deur verwachten. “De bezorgers gaan door weer en wind om iedereen in Laarbeek en Boerdonk van DeMooiLaarbeekKrant te voorzien. Traditiegetrouw gaan ze rond de feestdagen langs de deuren, omdat dit voor hen toch een mooie extra waardering is. Evenals vorig jaar zullen ze de coronamaatregelen respecteren”, zo vertelt Mark Barten, mede-eigenaar van GoedeMorgen Media.

Kerstkrant
De krant op donderdag 23 december is de laatste van 2021. Dit wordt een special kersteditie. “Elk jaar werken we aan een mooie kerstkrant, boordevol human interest, zoals interessante verhalen, kerstwensen en leuke puzzels. Op donderdag 30 december verschijnt er geen krant. De eerstvolgende krant valt op donderdag 6 januari 2022 op de deurmat.

Ontvang je de krant niet? Of heb je een andere bezorgklacht? Geef het dan aan ons door. Dan zijn we ervan op de hoogte en kunnen we het oplossen. Bel onder kantoortijden naar 0492-832182 of stuur even een mailtje naar info@goedemorgenmedia.nl.”