Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Inschrijving Cluebedo van start na succesvolle 1e editie Beek en Donk in de ban van de vermoorde Boswachter

Activiteiten & Evenementen

Nadat ruim 1.000 detectives bijdroegen aan het succesvol oplossen van het vorige moordmysterie, is Beek en Donk ditmaal in de ban van de vermoorde Boswachter. De Hoofdcommissaris doet een oproep aan alle detectiveteams om op zaterdag 19 maart 2022 mee te werken aan een nieuw fictief moordmysterie. Schrijf je team direct in om teleurstellingen te voorkomen!

Laarbeek - Ook dit jaar heeft de Hoofdcommissaris een lijst met verdachten en mogelijke wapens en moordlocaties samengesteld. Door als detectiveteam alle puzzels op te lossen, kunnen jullie deze moordzaak ontrafelen en het mysterie van de vermoorde Boswachter achterhalen. De organisatie is intussen al hard aan het werk om deze nieuwe, mysterieuze moordzaak tot in de puntjes voor te bereiden. “Samen met de Hoofdcommissaris doen we er alles aan om deze editie nog toegankelijker en toffer te maken dan vorig jaar. Het spel is wederom volledig vanuit huis te spelen, zodat alle coronamaatregelen gewaarborgd kunnen blijven”, aldus Joey van der Leemputten.

Puzzels en bewijsstukken gebundeld in Cluebedo Crimekit 
Het rechercheteam is ondertussen ook druk doende om de zes verdachten te verhoren en alle feiten en inzichten in de Cluebedo Crimekit te bundelen. Bowen Straatman: “De Crimekit is het onderzoeksdossier dat ieder detectiveteam de middag voorafgaand aan het evenement ontvangt. Hierin vinden jullie diverse bewijsstukken, puzzels en opdrachten. Maar niet te vergeten ook uitgebreide informatie over de verdachten, de mogelijke wapens en de eventuele moordlocaties. Zo kan ieder team zaterdag 19 maart goed van start bij het oplossen van dit nieuwe moordmysterie.”

Wees er snel bij, vol is vol!
Tickets zijn vanaf woensdag 22 december 19.00 uur verkrijgbaar. Kersvers organisatielid Nick Heesakkers licht toe: “Verzamel dus direct je detectiveteam (max. 4 personen) en schrijf je team in via www.cluebedo.nl/inschrijven.” De kosten bedragen in de voorverkoop slechts €28,50 per team. In de reguliere verkoop zullen de tickets indien beschikbaar voor €32,50 over de toonbank vliegen. Vorig jaar was de jacht op tickets enorm groot, dus wees er snel bij!

Meer informatie over Cluebedo en de tickets vind je op www.cluebedo.nl.