Afbeelding
Foto: unknown

Stralende sterren in Laarbeekse winkelkernen

Algemeen

Laarbeek - De afgelopen maanden is er door lokale ondernemers en vele vrijwilligers hard gewerkt om het Laarbeekbrede project ‘Sfeerverlichting’ af te ronden. Wat enkele jaren geleden als gezamenlijk plan geïnitieerd werd door Centramanagement Laarbeek, is nu verwezenlijkt: alle winkelkernen van Laarbeek worden sfeervol verlicht door sterren. 

Duurzame armaturen, opgebouwd uit een RVS-frame met daarop LEDverlichting. Dat was de wens van zowel de gemeente als van het Centramanagement Laarbeek. Mede door de sterke samenwerking met RVS Leenders en HUBO Decorette uit Beek en Donk is die wens uitgekomen. Nog nét voor de feestdagen hangen de sterren stralend in de lucht. Helaas ook net iets te laat, want door de harde lockdown liggen de kernen er nu verlaten bij…

Toch hopen Gemeente Laarbeek, Centramanagement Laarbeek en het Ondernemersfonds dat hiermee het gevoel van saamhorigheid extra ondersteund wordt. Vooral nu, tijdens de letterlijke donkere dagen voor kerst. Zij wensen alle ondernemers veel sterkte toe voor de komende weken. En ondanks alles een schitterend 2022.