Afbeelding
Foto: Joost Duppen

O&U wenst u een goed 2022 toe

Algemeen

Beek en Donk - 2022, nog een onbeschreven (muziek)blad. Een nieuw jaar en daarmee hét moment om met elkaar te fantaseren over wat komen gaat. Even niet denken aan beperkingen, maar juist de goede voornemens en wensen benoemen. Voor leden van Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning een moment dat zij beseffen hoe fijn het is om samen muziek te kunnen maken, en met deze muziek een eenheid te vormen en mensen te raken.

O&U had graag met iedereen het nieuwe jaar begroet. Om toch in de sferen van het nieuwjaarsconcert te komen, nemen ze een champagneglas gevuld met VinOU in hun handen, zetten ze muziek op via www.soundcloud.com/oenu, en kijken ze via www.instagram.com/oefeningenuitspanning naar foto’s van het laatste nieuwjaarsconcert. Genietend van de muziek, onder het genot van een wijntje dat nog steeds te bestellen is via www.oenu.nl/agenda/wijnenbieractie, houdt O&U een speech. De O&U-familie hoopt dat iedereen fijne en gelukkige feestdagen heeft gehad en wenst iedereen een geweldig en muzikaal nieuw jaar toe. O&U blikt terug op een bijzonder 130-jarig jubileumjaar en hoopt iedereen snel weer in Muziekcentrum Het Anker te mogen begroeten.

Staat op jullie ‘goede voornemens-lijstje’ om zelf of je kinderen meer met muziek te (laten) doen? Neem vrijblijvend contact op met opleiding@oenu.nl. O&U begroet ook in 2022 graag nieuwe ‘familie’leden.

Afbeelding