Ria Speek
Ria Speek

Jaarvergadering en huldiging jubilaris Gemengd Koor Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Door de coronapandemie kon er twee jaar lang geen Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Daarom werd de 70e Algemene Ledenvergadering van het Beek en Donk Gemengd Koor, dit keer gehouden op 1 februari 2022. 

Deze vergadering werd bezocht door 37 leden en er is één lid van het koor gehuldigd: Ria Speek, voor haar 50-jarig, dus gouden lidmaatschap. Zij werd door de voorzitter Rina van Zeeland toegesproken en in de bloemetjes gezet. Tevens werd zij door de vergadering unaniem als Erelid benoemd. Ook werd het programma voor het eerste deel van komend jaar doorgesproken. Als eerste is de activiteit op 3 april 2022 aan de beurt. Dan zal het koor een optreden verzorgen in de Kapel van het Elkerliek in Helmond. Op 6, 7 en 8 mei maakt het koor een concertreis naar Heidelberg, Duitsland. Op 17 juli 2022 staat een optreden in de Muziektuin op het programma.

Het Beek en Donks Gemengd Koor is op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. Heeft u interesse, komt u dan eens kijken en luisteren op dinsdagavond om 20.00 uur, in de Rabozaal van het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te Beek en Donk. U bent van harte welkom.