Afbeelding
Foto: Ben Rooijakkers

Stoomafblaaskapel zoekt nieuwe muzikanten

Algemeen

Beek en Donk - Wegens het stoppen van enkele leden is Stoomafblaaskapel dringend op zoek naar klarinet- en tubaspelers. Maar ook andere instrumenten zijn van harte welkom.

De Coöperatieve Stoom Afblaas Kapel (CSAK) is een muziek gezelschap, opgericht in april 1986 binnen het buurtschap ‘De Eendracht’ in Beek en Donk. Momenteel bestaat de kapel uit 20 spelende leden. Onder leiding van dirigent Martien Wagelmans repeteren zij elke dinsdagavond bij de Schuurherd van 20.30 tot 22.30 uur. Het repertoire bestaat uit gezellige muziek, waaronder meezingers, dansmuziek, diverse evergreens en enkele klassieke nummers. Zij spelen vaak bij buurtactiviteiten, treden op in senioren- en verzorgingstehuizen en hebben af en toe een uitwisseling met collega muziekgezelschappen. Altijd geldt: plezier staat voorop, echter zonder dat de muzikale kwaliteit uit het oog wordt verloren.

Heb jij zin om de blaaskapel te komen versterken of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Klaas Struik via 06-28244570 of Annelies Manders via 06-10478196. Ook kun je een kijkje nemen op https://www.csak.nl.