Afbeelding

Repaircafé weer volledig geopend

Algemeen

Beek en Donk - Nu de meeste maatregelen niet meer noodzakelijk zijn kunnen de Repaircafe’s in Laarbeek weer volledig open. U kunt elke eerste vrijdag van de maand terecht in Beek en Donk bij Howeko en elke derde woensdag van de maand in Lieshout in het Dorpshuis. Beide cafe’s worden gesteund door de dorpsraad. Die van Beek en Donk mocht onlangs nog een mooie bijdrage in de huurkosten ontvangen, waar ze de Dorpsraad van Beek en Donk heel dankbaar voor zijn.

Bij het Repaircafé draait het om repareren en ontmoeten. Geef uw spullen een tweede kans. Vaak is maar een kleine reparatie nodig om uw stofzuiger, koffiezetapparaat, of boormachine weer een lange gebruiksduur te geven. Niet alleen bespaart u op de kosten van de aanschaf van een nieuwe, maar het draagt ook bij tot een duurzaam gebruik van de spullen. Zeker in de tijd dat alles steeds weer duurder wordt is dat erg belangrijk. 

Het Repaircafé bij Howeko is open op de eerste vrijdag van de maand van 9.00 uur tot 12.00 uur. Nu de coronamaatregelen zijn afgeschaft kunt u vrij inlopen en onder het genot van koffie en een gezellig praatje wachten op uw beurt. Wilt u echter een afspraak maken dat kan dat ook. Via een mailtje naar repairlaarbeek@gmail.com kunt u aangeven wat u ter reparatie wilt aanbieden. U krijgt dan snel een mailtje met een tijdstip terug. Daarmee kunt u de wachttijd bekorten.

Naast de reparatie van elektrische apparaten kunt u ook kleding en klein meubelen aanbieden. Hiervan graag vooraf via de email aangeven dat u komt, zodat zij kunnen zorgen dat er ook iemand aanwezig is voor de reparatie. Ze zien u graag bij het Repaircafé Laarbeek.