Afbeelding

34 Geslaagden bij Zwemvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - 34 kandidaten van Zwemvereniging Beek en Donk mochten zondag 20 februari op voor het felbegeerde zwemdiploma. Het was wederom een bijzonder diplomazwemmen, want er was volop publiek aanwezig, de horeca was open én er was een gedelegeerde namens de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

Met trots kan gezegd worden dat de kandidaten allemaal hebben laten zien dat zij, tussen alle lockdowns door, hard geoefend hebben om aan de eisen van de verschillende diploma’s te voldoen. De inzet van de kandidaten en trainers heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. Zwemvereniging Beek en Donk feliciteert de geslaagden met het behalen van hun zwemdiploma.

- Diploma A: Aissata, Charlotte, Dren, Dyon, Harissatou, Sebal, Sofie;
- Diploma B: Jill, Lexie, Tsnat;
- Diploma C: Gina, Jaya, Kyan, Luuk, Mariam cire, Matusala, Neelke, Niki, Raphael, Rubin, Siham, Suim, Sylvia, Yannick, Zara;
- Zwemvaardigheid 1: Arvin, Hille, Petronella, Sabine;
- Zwemvaardigheid 2: Ise, Lieke, Minthe, Noralin, Saar.

De gedelegeerde vanuit de NRZ heeft toegezien op de kwaliteit van de zwemlessen. Op alle fronten hebben zij aangetoond dat de eisen zijn overtroffen en zijn complimenten gegeven over het enthousiasme van het team. Daarmee is de vereniging natuurlijk vereerd. Zwemvereniging Beek en Donk bedankt alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde dag was.

Ben jij nog geen lid van Zwemvereniging Beek en Donk, maar ben je wel nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl of stuur een e-mail met je vraag naar info@zwemverenigingbeekendonk.nl.

!