Afbeelding

Superdiner voor alleenstaanden in Mariahout

Algemeen

Mariahout - De groep alleenstaanden, verbonden aan Mariahout, kwam op zondag 13 april weer bij elkaar. Het halfjaarlijkse etentje was sinds de uitbraak van de pandemie, telkens uitgesteld. 32 leden hadden zich opgegeven en genoten van een uitgebreid diner in het Buurthuis.

Het diner was voorbereid en gekookt door de Zorg om het Dorp werkgroep ‘Koken voor …’. Dat betekende, zoals eerder gebleken, een goed verzorgd en uitgebreid diner en een gezellige zondagmiddag. Hartelijk dank aan de vrijwilligers die dit voor hun dorpsgenoten hebben willen doen. 

Huiskamer van het Buurthuis
Voorafgaand konden alle belangstellenden genieten van een optreden van de Mariahoutse Liederentafel. Aansluitend volgden er Barbershop-optredens, met a capella zangstijl door dameskwartet Switch en aansluitend het herenkwartet, met dorpsgenoot Mike Verhaart, van Unlimited.

Alleenstaanden Mariahout
Deze werkgroep van Zorg om het Dorp heeft een nieuwe samenstelling gekregen met Marietje van der Linden, Gerda van den Heuvel en Beppie van der Zanden. Een enthousiast team dat elke maand een programma verzorgd voor belangstellende alleenstaanden. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via secretariaat@zorgomhetdorp.nl of bij de werkgroepleden. Ook buiten dorpse belangstellenden zijn welkom.

Paasbrunch op 17 april
De volgende bijeenkomst is op 17 april wanneer er een paasbrunch plaats vindt. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het Strobolmuseum (www.hoevestrobol.nl) in Nijnsel. U krijgt een terugblik in de tijd als u alle gebruiksvoorwerpen van weleer komt aanschouwen