V.l.n.r.: Derek Dirven (40 jaar), Wilco van den Bosch (25 jaar), Marthijn Junggeburth (25 jaar) en Niels Dirven (40 jaar).
V.l.n.r.: Derek Dirven (40 jaar), Wilco van den Bosch (25 jaar), Marthijn Junggeburth (25 jaar) en Niels Dirven (40 jaar).

Jubilarissen geëerd bij Badminton Club Lieshout

Algemeen Sport

Lieshout - Badminton Club Lieshout heeft tijdens de jaarlijkse algemene leden vergadering (ALV) vier jubilarissen gehuldigd. Twee leden - Niels Dirven en Derek Dirven - zijn al 40 jaar lid en twee andere leden - Marthijn Junggeburth en Wilco van den Bosch - zijn aan het 25-jarig jubileum toe. Uiteraard werden alle jubilarissen persoonlijk toegesproken, in het zonnetje gezet én voorzien van een passend presentje.

De broers Niels en Derek Dirven waren eerst aan de beurt. Omdat zij op 1 januari 1982 lid zijn geworden van Badminton Club Lieshout zijn ze nu de 40 jaar gepasseerd. In die lange periode hebben ze zowel bij de jeugd als bij de senioren gespeeld. De bekende Lieshoutse tweeling zit overigens niet alleen bij de vereniging voor het badmintonnen. Beide leden hebben in de afgelopen jaren diverse (vrijwilligers)functies binnen de vereniging verricht en doen dat nu nog steeds. Niels Dirven is inmiddels al weer toe aan zijn tiende jaar als eindredacteur van het verenigingsclubblad ‘De Kijk Op …’ en Derek Dirven is op dit moment actief als bestuurslid en zit onder meer in de commissie die dit jaar het 50-jarig jubileum van de vereniging organiseert. Beide broers werden tijdens de ALV uitgebreid (en hilarisch) toegesproken en kregen de aandacht die bij zo’n jubileum hoort.

25 jaar
Ook Marthijn Junggeburth en Wilco van den Bosch kregen de aandacht die zij hebben verdiend. Ook zij werden persoonlijk door voorzitter Stan van Vijfeijken toegesproken en mochten, naast de felicitatie, een mooi pakket en bloemen in ontvangst nemen. Marthijn Junggeburth is op 1 december 1996 lid geworden van Badminton Club Lieshout en dus de 25 jaar gepasseerd. Ook Marthijn zet zich nog steeds als vrijwilliger in voor de vereniging: hij is onder andere mederedacteur van het clubblad ‘De Kijk Op …’. Ook Wilco van den Bosch vierde zijn 25 jarig jubileum. Hij is al lid sinds 1 oktober 1996 en dus nét iets langer lid dan Marthijn. Wilco van den Bosch is een échte badmintonliefhebber die vaak op de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout te vinden is. Tijdens de toespraak stonden Wilco en de aanwezige leden ook nog even stil bij de exacte functie die Wilco in het bedrijfsleven heeft: ook dat paste prima in de uitgebreide huldiging. Ook Wilco werd dus in het zonnetje gezet tijdens een goed-geslaagde en, mede door de vele jubilea, gezellige algemene leden vergadering.