Afbeelding

Alzheimercafé in Ontmoetingscentrum Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - De deur van het Alzheimercafé staat op 14 juni weer wagenwijd open, maar ditmaal niet in Gemert. Graag nodigt de organisatie mensen met dementie, hun naasten, vrijwilligers en belangstellenden van harte uit voor een ontmoeting in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk.

Vanaf 19.00 uur wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie en vanaf 19.30 uur praten ze deze maand met deskundigen over het onderwerp ‘Omgaan met onbegrepen gedrag’. Mensen met dementie vertonen soms gedrag, die je niet begrijpt. Dit zogenoemde onbegrepen gedrag komt vaak voor. Onder onbegrepen gedrag valt al het gedrag van de persoon met dementie, dat door de persoon zelf (of door zijn omgeving) als moeilijk hanteerbaar wordt ervaren. Iedereen die hier meer over wil weten, is van harte welkom! 

Gewoonlijk is het Alzheimercafé iedere tweede dinsdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus. In de maand juli is er geen café, maar op 23 augustus organiseren ze wederom een zomercafé, ditmaal bij ‘In de Hei’ in Mariahout. Op de bijeenkomst van 14 juni kunt u zich daar alvast voor aanmelden. Voor meer informatie kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met Nancy Laurensse (06-34165118) voor Laarbeek of Theo van der Horst (06-81575431) voor Gemert.