Afbeelding

Huldiging bij Seniorenkoor Sint Joachim Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Tijdens de laatste repetitie voor de vakantie heeft Seniorenkoor Sint Joachim nog een lid kunnen onderscheiden. Het was Greet Coolen die al ruim vijftien jaar lid is van het Seniorenkoor. Greet maakt onderdeel uit van de bassectie, wat voor een vrouw best opmerkelijk is.

Tijdens de laatste jaarvergadering werden al vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Door een misverstand was Greet daar niet bij opgenomen, maar dat hebben ze recht kunnen zetten. Zij feliciteren haar met de oorkonde en zilveren speld en wensen haar nog veel zangplezier toe bij het Seniorenkoor. Als blijk van waardering werd haar ook een boeket aangeboden.

Als koor vinden ze het heel fijn dat de leden zo lang lid zijn van het koor. Hiermee komt tot uiting dat de leden het erg naar hun zin hebben. Ze hebben nu al weer ruim een half jaar volledig kunnen repeteren na de corona problemen. De opkomst was groot waaruit het enthousiasme wel blijkt. Ze repeteren voor de korendag die ze in oktober organiseren. Op de korendag op 11 oktober zullen naast het koor nog zes andere koren uit de omgeving aanwezig zijn. Ze hopen daar ongeveer 200 zangers te ontvangen. In november bezoeken zij de korendag in Lieshout

Hebt u interesse om mee te komen zingen? Zij repeteren wekelijks bij Dave v.d. Burgt in de namiddag. U kunt contact opnemen via 0492-462081 of 0492-464209.