Afbeelding

Zet je pushnotificaties aan in de MooiLaarbeek-app!

Algemeen

Laarbeek - Inwoners voorzien van mooie verhalen en nieuws, het liefst zo snel mogelijk. Bij DeMooiLaarbeekKrant doen we dat door onszelf te richten op drie pijlers: papier, website en sinds kort ook via een nieuwe MooiLaarbeek-app. 

De nieuwsapp van MooiLaarbeek, die beschikbaar is in de Google Play Store (Android) en de App Store (iOS), is sinds 1 januari al ruim 2.000 keer gedownload. De app van MooiLaarbeek biedt extra’s zoals pushmeldingen van nieuwsberichten, gecategoriseerde items, een uitgebreide agenda (vanaf medio januari), nieuwe manieren van adverteren voor ondernemers en nog veel meer. Om direct op de hoogte te zijn van het laatste nieuws dien je wel de pushnotificaties aan te zetten in de MooiLaarbeek-app. Dit kan door in de app te klikken op het persoontje rechtsboven. Je verschijnt in een nieuw scherm en kan dan klikken op ‘Push notificaties staat aan’. Zorg ervoor dat dit bolletje groen is, zodat jij als eerste op de hoogte bent van al het laatste nieuws binnen Laarbeek!

Heb je vragen over de MooiLaarbeek app? Stuur een mail naar redactie@mooilaarbeek.nl of bel 0492-832182. De app nog niet gedownload?! Doe dit dan direct door de QR-code te scannen met je telefoon of zoek op ‘MooiLaarbeek’ in de Google Play Store (Android) of App Store (iOS)!