Een tweede plaats voor Elke Vaessen en een derde plaats voor Robin Verheggen. Wie deze opdracht won zie je in de video.
Een tweede plaats voor Elke Vaessen en een derde plaats voor Robin Verheggen. Wie deze opdracht won zie je in de video.

Winnaar live-opdracht Het Perfecte Plaatje Laarbeek bekend

Algemeen Foto/Video Het Perfecte Plaatje Laarbeek

Voor de zestien overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje Laarbeek stond zondagochtend 5 februari een live-opdracht op het programma. De fotografen moesten al vroeg uit de veren, want om 7.30 uur werden ze in het IVN-gebouw ‘De Bimd’ welkom geheten. Jurylid Liesbeth van Boxtel en natuurfotograaf/gastjurylid Paul Colen gaven uitleg over de opdracht: ‘Aandacht maakt alles mooier’.

Laarbeek - Een kort regenbuitje en een harde wind zorgden ervoor dat de start niet makkelijk was, maar het mooie aan een live-opdracht is dat de omstandigheden voor iedereen hetzelfde zijn. Waar de ene fotograaf het hele gebied aan het uitkammen was, had de andere fotograaf genoeg aan een paar vierkante meter om tot ‘het perfecte plaatje’ te komen. Tot 9.30 uur mocht er gefotografeerd worden.


Winnaar
Waar de eerste twee opdrachten gewonnen werden door Elke Vaessen, is het nu de beurt aan een ander. Voor Elke Vaessen en Robin Verheggen was er resp. een tweede en derde plaats. Helaas komt er voor twee fotografen ook een einde aan Het Perfecte Plaatje Laarbeek. Wie dat zijn en wie de winnaar is, zie je in de video hierboven.

Alle foto’s nog eens bekijken? Klik hier.

Een speciaal woord van dank aan de vrijwilligers van IVN Laarbeek voor het beschikbaar stellen van hun locatie, de enthousiaste ontvangst en begeleiding.