Afbeelding

Creatieve dames maken paasstukjes bij Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Onder leiding van Beppie en Marij uit Zijtaart begonnen op maandag 3 april ongeveer 20 dames van Seniorenvereniging Beek en Donk aan hun paasstukje. Alleen een snoeischaar en/of een mesje moest men meebrengen en eventueel wat paasversiering, voor de rest werd gezorgd.

Het was allemaal nog niet zo eenvoudig, want de ondergrond moest eerst nog gemaakt worden. Met de deskundige instructie lukte het om de platte, gezaagde boomstammen gebruiksklaar te maken voor het schikken van het paasstuk. Aan alle kanten werd advies gevraagd en gegeven, ook door de cursisten zelf, want de takken waren soms erg weerbarstig en gingen niet gemakkelijk in de gevraagde vorm. Het lukte met alle inventiviteit van iedereen om uiteindelijk tot een bevredigend resultaat te komen. Het waren vooral creatieve dames die zich deze middag met de paasversiering hadden beziggehouden.

Na een kopje thee of koffie en vol bewondering voor elkaars creaties, ging iedereen met een prachtig paasstuk naar huis. Het was weer een gezellige middag in het Ontmoetingscentrum met een geslaagde workshop. Voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.