Afbeelding

Seniorenvereniging Lieshout organiseert dagreis naar Delft

Algemeen

Lieshout – Elk jaar wordt er naar uitgekeken: de dagreis van Seniorenvereniging/KBO Lieshout. De reiscommissie heeft dit jaar een mooie reis samengesteld naar de stad Delft. Deze wordt gehouden op woensdag 26 juli en vanaf nu kan men daarvoor aanmelden. 

De bus vertrekt vanaf het Dorpshuis ’s morgens om 8.00 en om 10.00 uur hoopt men aan te komen bij de Porceleyne Fles in Delft, bekend van de Delfts blauwe producten. Daar wordt het gezelschap ontvangen met koffie en gebak, waarna een rondleiding volgt door deze mooie fabriek. Rond het middaguur is er vrije tijd en gelegenheid om te lunchen in het centrum van Delft. Iedereen kan op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Oude Kerk en/of de Nieuwe Kerk, eventueel Museum Prinsenhof. Om 14.00 uur verzamelen bij Rederij Vaarplezier voor een rondvaart door de grachten van de stad. Zo’n rondvaart is altijd een rustelement op zo’n dag, terwijl men toch volop kan genieten van het mooie van de stad. Zoals gewoonlijk wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner. Dit keer bij de Brouwketel in Escharen. Rond 21.00 uur wordt de thuiskomst in Lieshout verwacht. Hopelijk is het mooi weer.

De dagreis is een van de vele activiteiten van Seniorenvereniging/KBO Lieshout. Zij organiseren het hele jaar door voor elk wat wils. Over enkele dagen staat de fietsvakantie voor de deur en voor wie niet zo lang van huis wil is er ook de jaarlijkse grote fietsdag, die ook altijd een succes is. Ook gaat men regelmatig gezellig samen uit eten. Wekelijks is er op dinsdagmorgen een inloop in de huiskamer van het Dorpshuis in Lieshout. Daar kan men aanmelden voor een activiteit of informatie krijgen over de vele voordelen die een lidmaatschap bij Seniorenvereniging/KBO Lieshout biedt. Tussen 10.00 en 11.30 uur bent u van harte welkom en er staat altijd een kopje koffie voor u klaar.