Afbeelding
Foto:

Vakantie Howeko weer voorbij

Algemeen

Beek en Donk - Ook Howeko start op 28 augustus weer met haar activiteiten. De timmerwerkplaats is van maandag tot en met donderdag in de ochtend en de middag geopend. Daar kunt u met behulp van goede machines al uw gewenste resultaten bereiken, zo nodig met hulp van ervaren timmermannen. 

Daarnaast zijn er allerlei andere activiteiten. Op maandagochtend de handenarbeid waar de dames gezellig breien en haken, op dinsdagmiddag is de ruimte aan de mozaïekclub. Geschilderd wordt er op maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdagochtend. Op dinsdagochtend wordt er ook onder deskundige leiding getekend, in een wat kleinere groep. Voor keramiek is er plaats op de woensdagochtend en de donderdagmiddag; drukbezette groepen die hun creaties bij Howeko kunnen laten bakken. Gebeeldhouwd wordt er ook, op woensdagochtend in steen en op donderdagmorgen in hout. Twee heel verschillende manieren om beelden te maken. En om de veertien dagen op de vrijdagochtend is de foto/videoclub actief met items over wat er in Laarbeek allemaal gebeurt.

U leest het, er zijn veel mogelijkheden bij Howeko. En al die activiteiten hebben een ding gemeen: contact. Het zijn gezellige groepen waar het gesprek centraal staat en deelnemers vrienden en vriendinnen worden met wie je de dingen van alle dag kunt delen. Waar het gaat over lief en leed en waar je vertrouwd kunt praten over de dingen die je bezighouden. De begeleiders en begeleidsters van Howeko houden het groepsproces in de gaten en zorgen er samen met de groep voor dat het gezellig blijft. Ook geven ze uiteraard advies als een deelnemer even niet verder kan en een steuntje in de rug nodig heeft om van het werk ook een kunstwerk te maken waar ze trots op zijn. Bij de meeste groepen is nog ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus als u op zoek bent naar een wekelijks moment voor gezamenlijk contact, loop dan eens binnen en informeer wat de mogelijkheden zijn. Alle activiteiten kunnen op elk niveau worden ingevuld. 

Op zondag 17 september is de jaarlijkse open dag. Tussen 11.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom Tijdens die open dag zullen de diverse groepen laten zien wat ze allemaal maken en kunt u kijken of er dingen zijn waarin u geïnteresseerd bent. Ook kunt u dan de Howeko sfeer proeven. Howeko is ook op zoek naar vrijwilligers dus kijk eens of er voor u mogelijkheden zijn voor een zinvolle tijdsbesteding. Wilt u daarover een gesprek, maak dat kenbaar via info@howeko.nl.