Afbeelding

Repaircafé Laarbeek bij Howeko

Algemeen

Beek en Donk -  Het Repaircafé van Laarbeek vindt op 4 november weer plaats bij Howeko in Beek en Donk. Tijdens dit Repaircafé kunt u weer alle huishoudelijke apparaten, gereedschap, kleine meubelen en kleding ter reparatie aanbieden. U kunt van 9.00 tot 11.30 uur binnenlopen bij het Repaircafé Laarbeek aan het wethouder Heinsbergenplein in Beek en Donk. 

Bij binnenkomst wordt dan gekeken welke reparateur uw item het beste kan bekijken en repareren. U kunt ook een afspraak maken via repairlaarbeek@gmail.com. Daarbij kunt u aangeven wat u ter reparatie wilt aanbieden en welke tijd u het beste schikt. U krijgt dan een afspraaktijd terug gestuurd.

Door een bezoek aan het Repaircafé krijgen koffiezetapparaten, strijkijzers, en stofzuigers een tweede leven. Maar ook door de kledingreparatie gaan broeken en jassen weer een stuk langer mee. Dat is in de tegenwoordige tijd, waarbij iedereen uit kostenbesparing zuiniger moet leven, geen luxe. Voor kleding is het fijn als u een afspraak maakt, want dan zorgen ze dat er iemand is die de reparatie uit kan voeren. Het team van het Repaircafé lukt het steeds vaker reparaties succesvol uit te voeren. Behalve repareren is het Repaircafé ook een gezellige bijeenkomst waar de koffie altijd klaar staat.

‘Weggooien is zonde, gun uw apparaat een tweede ronde’, zo luidt de lijfspreuk van Repaircafé Nederland, waarbij ze ook zijn aangesloten. Het Repaircafé Laarbeek werkt in Beek en Donk op de eerste vrijdag van de maand. In Lieshout kunt u het café bezoeken op de derde woensdagmiddag van de maand in het Dorpshuis. Het Repaircafé wordt financieel gesteund door de Dorpsraad in het kader van duurzaamheid.