Afbeelding

Nieuwe locatie voor Bridgeclub ‘t Koppeltje

Algemeen

Beek en Donk - Bridgeclub `t Koppeltje uit Beek en Donk is het nieuwe bridgeseizoen deze week gestart in een nieuwe locatie: het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk. Dit omdat de vorige locatie, café zaal De Tapperij, binnenkort een nieuwe bestemming gaat krijgen.

Bridgeclub ‘t Koppeltje speelt haar wedstrijden op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op woensdagavond van 19.30 tot 22.30 uur. Op dinsdagmiddag is het vrij bridgen bij de club, dus geen competitie. Op woensdagavond wordt er wel in competitieverband gespeeld. Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen, maar de competitie start op woensdag 13 september. 

Nieuwe leden zijn van harte welkom, zowel op dinsdag als op woensdag. Beide dagen kan natuurlijk ook. Wanneer je wilt gaan bridgen in clubverband, maar je hebt geen bridgepartner dan kun je dit bij aanmelding doorgeven. Ze gaan dan samen met jou kijken of ze een geschikte/passende bridgepartner kunnen vinden. Aanmelden kan via koppeltjebc@gmail.com of telefonisch via 06-55111375. Meer informatie over de club is bovendien te vinden op www.bc-koppeltje.nl.