Afbeelding
Foto:

Repaircafé Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel – Repaircafé Aarle-Rixtel is op vrijdag 26 januari weer open. De vrijwilligers staan voor u klaar tussen 09.00 en 12.00 uur. U bent welkom in het gebouw van Cendra aan de Duivenakker 72A in Aarle-Rixtel.

Als u een mailtje stuurt naar repaircafe@dorpsplatform.nl dan kunnen zij voor u een afspraak maken, een tijd reserveren zodat u meteen aan de beurt bent. Vermeld in uw mail wel even over welk apparaat het gaat, want dan kunnen zij de specialist daarvoor vrijhouden. U kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen, dan wordt u ontvangen door de gastvrouw die u bij de juiste vrijwilliger brengt. U bent welkom in De Duivenakker 72A in het gebouw van Cendra in Aarle-Rixtel.

Gratis kleren laten vermaken of herstellen
Een broek korter laten maken of een knoop aanzetten, een naad herstellen, omzomen etc. en andere kleine naaiwerkzaamheden kan de vrijwilligster gratis voor u uitvoeren. Maar ook keukenapparatuur zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, en andere kleine gebruiksvoorwerpen kunnen zij voor u repareren. Kom er mee naar Repaircafé Aarle-Rixtel. Een vrijwillige bijdrage als blijk van waardering voor de inzet van de vrijwilligers en hopelijk ook voor de geslaagde reparatie van uw waardevolle apparaat wordt zeer op prijs gesteld.