Afbeelding

Prins Rob op ziekenbezoek bij de Heikneuters

Algemeen

Mariahout – Carnaval is een feest dat plezier en vreugde brengt voor iedereen. Zo moet het ook zijn voor de mensen die dit jaar helaas niet actief carnaval kunnen vieren. Daarom hebben prins Rob, prinses Joyce en hun adjudanten paren deze mensen afgelopen zondag verblijd met een bezoek. Want juist deze mensen kunnen wel een opkikkertje gebruiken.

Het was een bijzondere dag voor de hoogheden met warme welkomen en bijzondere ontmoetingen. Een dag die gepaard ging met een lach en een traan. Prins Rob en Prinses Joyce willen alle mensen die ze bezocht hebben bedanken voor hun gastvrijheid en hun verhalen. Ze hopen dat ze op deze manier bij de één een hart onder de riem hebben kunnen steken en bij de ander een bijdrage hebben kunnen leveren aan het carnavalsgevoel en dat de mensen die ze bezocht hebben met een mooi gevoel op deze carnaval terug kunnen kijken.

De hoogheden kijken nu uit naar vier dagen carnaval vieren met de rest van de Heikneuters. Voor het programma deze carnaval, meer informatie, weetjes en foto’s kunt u kijken op www.heikneutersmariahout.nl