Afbeelding

Drukke week voor Prins Rob en de Heikneuters

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – De eerste kletsavond van CV de Heikneuters was afgelopen zaterdag in het Buurthuis van Mariahout. Een geweldige avond die van minuut tot minuut gevuld was met mooie, grappige, leuke en hilarische momenten.

Prins Rob, prinses Joyce en hun adjudantenparen waren zeer verrast, vereerd, en op sommige momenten ontroerd door de fantastische optredens van artiesten uit eigen dorp, aangevuld met enkele gast kletsers en als afsluiting een stuk van hun vriendengroep de Toekerz. Ze kijken met veel enthousiasme terug op deze geweldige avond. 

Aankomende week wordt een drukke, maar gezellige week voor de Heikneuters. Op woensdag stond de KBO kletsavond op het programma. Ook deze avond was vol met optredens van artiesten uit eigen dorp. De senioren van de Heikneuters waren al maanden aan het repeteren en zetten woensdag hun beste beentje voor op het podium. Vrijdag en zaterdag volgen kletsavonden twee en drie. Ook deze avonden beloven weer heel wat plezier en hilariteit. Op zondag wordt de week afgesloten met de miniplayback show. Op deze dag zijn de junioren aan de beurt om de optredens te verzorgen. Kinderen vanaf 4 jaar (of soms zelfs nog jonger) betreden het podium om hun grootste idool of beste artiest na te doen. De kinderen zijn al maanden aan het repeteren. Ook deze middag belooft weer een top middag te worden waar het dorp naar uitkijkt! Al deze evenementen vinden plaats in het Buurthuis in Mariahout. Voor meer informatie, tijden, foto’s, de agenda of leuke weetjes kunt u kijken op www.heikneutersmariahout.nl.