Afbeelding
Foto:

Finish-vlaggen optocht Ganzendonck weg; Optochtcommissie Teugelders verbijsterd

Algemeen

Beek en Donk - Terwijl afgelopen zondag de laatste deelnemers van de Ganzendonckse carnavalsoptocht de Luukse tent binnendruppelden en de Optochtcommissie zich opmaakte voor de prijsuitreiking, zijn de finish-vlaggen die het einde van de optocht aangeven verdwenen. 

De tiewraps van de vlaggen met het Teugelders logo bleken doorgeknipt en waren achteloos achtergelaten. De commissie is verbijsterd door de actie. De Teugelders, die zich tomeloos inzetten om voor iedereen in Ganzendonck een groots carnavalsfeest feest te maken, zijn afhankelijk van gulle giften, sponsoren en de acties die wat extra inkomsten genereren. Elke euro moet, en wordt, drie keer omgedraaid. “Die beachvlaggen zijn dure jongens. Nieuwe vlaggen kopen betekent dan ook een flinke aanslag op het budget. We hopen dat ze alsnog terug worden gebracht”, zo vertelt de woordvoerder van de commissie.

Weet u waar de vlaggen zijn of heeft u informatie die van belang kan zijn bij het terugvinden van de vlaggen? Neem dan contact op met de Optochtcommissie van de Teugelders via optocht@teugelders of 06-51834710.

Afbeelding