Afbeelding
Foto: Nationale Duurzame Huizen Route

Duik dieper in een duurzaam huis in Laarbeek

Bouwen & Wonen

Laarbeek – Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die je moet nemen en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaren Jessica en Qurein uit Aarle-Rixtel laten graag zien hoe zij het hebben aangepakt en delen tips en hun ervaringen tijdens een thematour op donderdag 23 maart om 19.30 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. 

Tijdens de thematour op 23 maart om 19.30 uur delen Jessica en Qurein graag hun ervaringen en geven zij uitleg over hun aardgasvrije tussenwoning. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen, zodat ook jij helemaal voorbereid aan de slag kunt gaan met jouw woning. Alle inwoners uit de gemeente Laarbeek zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour. Inschrijven kan gratis via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Goed voorbereid aan de slag
De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren je rond en vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Jessica en Qurein wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Laarbeek. Zij moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in Noord-Brabant worden thematours georganiseerd.

Meer informatie vind je op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.