Afbeelding

Culinaire ondernemersavond bij Kookcentrum Brabant

Cultuur

Beek en Donk - Ondernemend Laarbeek kan op vrijdag 30 september een culinaire avond beleven bij Kookcentrum Brabant aan de Prins Hendrikstraat in Beek en Donk. Gedurende de avond wordt er een vijfgangendiner op tafel getoverd. De avond is een activiteit van Ondernemersclub Vier.

De vijf gangen worden verdeeld onder de aanwezige leden. In groepjes gaan de deelnemers aan hun gerecht werken. Op deze manier kan men heel informeel netwerken en ook nog eens echt bourgondisch genieten. Het diner wordt gezamenlijk aan tafel genuttigd.

Programma

Het programma start om 19.00 uur. Het koken en dineren zal duren tot ongeveer 23.00 uur. Daarna kan er nog tot 00.00 uur informeel geborreld worden. Voor Compleet-leden van Vier is de activiteit gratis. Overige leden betalen €50,00 per persoon. Dit is een all inclusive prijs. Dit bedrag geldt ook voor partners en introducees. Inschrijven kan tot en met maandag 26 september. Dit kan via www.vierlaarbeek.nl. Op deze site vind je ook meer informatie over dit evenement en de activiteiten van Vier.

Kerstmarkt

Onlangs hebben de leden van Vier een mail gekregen over een te organiseren kerstmarkt in samenwerking met ORO. Leden die zich hiervoor aan willen melden, kunnen dit doen door te mailen naar info@vierlaarbeek.nl.

Afbeelding