Fotopuzzeltocht door TTV ‘Een en Twintig’

Algemeen

Beek en Donk - Dit jaar wordt de 25e fotopuzzeltocht gereden. Ook nu zijn er een aantal prijzen te winnen. Een waardebon van €50,00, €25,00, 3x €12,50 en twee waardebonnen voor fietsbenodigdheden. Om dit te vieren wordt er dit jaar een extra gratis dagtocht gehouden op 10 juli. Deze route zit bij het routeformulier.

De tocht gaat vanuit Beek en Donk richting Keldonk, St. Oedenrode en van Olland naar Liempde om van daar via Boskant, Nijnsel en Mariahout weer terug te keren naar Beek en Donk. De route heeft een lengte van ca. 50 km.

U start bij de poort van TTV ‘Eén en Twintig’. U bepaalt zelf wanneer u gaat fietsen, maar de tocht moet voor 30 september 2016 zijn gereden. U kunt alleen, met z’n tweeën, met het hele gezin of een hele groep meedoen. Ook kan men de route meerdere malen rijden of in verschillende etappes fietsen.

Extra tocht op 10 juli
Vanwege de 25e fotopuzzeltocht is er naast de traditionele tocht een extra tocht uitgezet van ca. 25 km. Met de extra tocht zijn ook prijzen te winnen (waardebonnen van €50,00, €25,00 en 3x €12,50). De extra tocht wordt door de vereniging aangeboden, aan hen die een exemplaar van de fotopuzzelfietstocht hebben gekocht. De extra tocht is een dagtocht en kan alleen gereden worden op zondag 10 juli 2016. De prijzen worden dezelfde avond uitgereikt in de kantine van TTV ‘Een en Twintig’.

De fotopuzzeltocht kost €4,00 en is vanaf 11 mei 2016 verkrijgbaar bij: Bloematelier ‘De 4 seizoenen’(Piet van Thielplein 15, Beek en Donk), Snackbar ‘De Beemd’ (Kapelstraat 48, Beek en Donk), Bloemsierkunst Fons (Heuvelplein 81, Beek en Donk), Mw. A. van Uden (Nieuwe Erven 12, Mariahout)en Cafetaria eethuis ‘De kiosk’ (Heuvel 12, Lieshout)

Meer informatie over de route kunt u krijgen bij Harrie van den Eijnde (Model van der Donckstraat 6 in Beek en Donk, tel. 0492-464209) of kijk op www.ttveenentwintig.nl.

Ontstaan van de fotopuzzeltocht
In de bestuursvergadering van 1988 werd er gebrainstormd over activiteiten die men kon organiseren in verband met het 40-jarig bestaan van de tafeltennisvereniging. De toenmalige secretaris, Marie Vogels, deed de suggestie om een fotopuzzeltocht uit te zetten. De puzzeltocht werd door de leden goed ontvangen en de eerste tocht was een feit. De tocht werd uitgezet door Ad van de Heuvel en Peter van den Eijnde zorgde voor de foto’s. In het eerste jaar werden 117 wedstrijdformulieren verkocht en het deelnemersrecord werd gevestigd in 2003 met 178 deelnemers. De route start altijd bij de poort van het clubgebouw van Tafeltennisvereniging Een en Twintig. De tocht heeft een lengte van ongeveer 50 km. In 1998 nam Harrie van de Eijnde het stokje over van Ad, die nu de route controleert. Het wordt alleen steeds moeilijker om nieuwe wegen te vinden omdat de organisatie gebonden is aan een aantal kilometers en het startpunt van de tocht.