Geweldige opbrengst voor TopTeam Huibers

Algemeen

Beek en Donk – TopTeam Huibers stond op 5 mei met een kraam op de jaarmarkt in Aarle-Rixtel. Daar vonden enkele activiteiten plaats en werden allerlei spullen verkocht waarbij de opbrengst naar het KWF gaat. Zo was er het blikkengooien. De bezoekers werden enthousiast gemaakt om voor een geringe vergoeding een aantal blikken om te gooien waarop foto’s van leden van TopTeam Huibers waren geplaatst.

Daarbij viel het op dat naast een groot aantal kinderen ook vele volwassenen hieraan deelgenomen hebben. Ook was er een envelop-trekspel waarbij vele mooie prijzen (allemaal door bedrijven gesponsord) te winnen waren. Daarnaast werden vele artikelen verkocht zoals eigen gemaakte appelkoeken en bonbons, diverse soorten wijnen, schitterende hangplanten en bol-/pyramide buxussen. Naast het feit dat op deze mooie zonnige dag veel mensen genoten hebben, leverde het voor Top Team Huibers een schitterend bedrag op van €1.300,00.

Op 7 mei werd onder de vleugels van WAC Beek en Donk een zaalvoetbaltoernooi gehouden in sporthal D’n Ekker. Aan dit toernooi namen 10 teams deel. Deze werden verdeeld in twee poules. De eerste 2 van elke poule kwamen terecht in de kruisfinales waarna de winnaars daarvan de finale speelden. Deze finale ging tussen AZ Glas en Café-Zaal De Tapperij. Na een spannende wedstrijd was het uiteindelijk AZ Glas die met 3-0 de finale won. Na de finale vond de prijsuitreiking in de kantine plaats en werd een loterij gehouden. Bij deze loterij waren schitterende prijzen te winnen (die ook waren gesponsord door bedrijven) zoals kaartjes voor Wish en een Bavaria biertour voor 10 personen dinerbonnen, etc. Zowel de inschrijvingen voor het toernooi op zich (€750,00) als de opbrengst van de loterij (€450,00) ging naar Top Team Huibers.

Het was dus een geweldige week voor Top Team Huibers. Een bedrag van €2.500,00 opgehaald. Inmiddels is TopTeam Huibers zijn streefdoel van €11.000,00 al voorbij, maar ze houden nog niet op. Er staat (naast de flessenactie en de bonbons die nog steeds te koop zijn) nog één activiteit op het programma en wel het diner bij de 3 gebroeders in Gerwen. Op 25 mei wordt op die avond een 3 gangen keuzemenu geserveerd voor €29,50. U kunt zich hier nog steeds voor aanmelden door te bellen naar 040-2906644 of te e-mailen naar: info@de3gebroeders.nl.