Logo mooilaarbeek.nl
  | Fotonummer: 53a3a3
Kunst en Cultuur

WiSH legt vrijwilligers en sponsoren in de watten

  Cultuur

Beek en Donk – Dat WiSH Outdoor niet zonder al haar vrijwilligers en sponsoren kan, mag duidelijk zijn. Ieder jaar nodigt de organisatie deze personen uit om ze te bedanken. Na 10 jaar WISH Outdoor én een extreme editie vond de organisatie het dit jaar tijd om flink uit te pakken. Dit gebeurde met een geweldige feestavond afgelopen zaterdag in Muziekcentrum 't Anker, waarbij het aan niets ontbrak.

Medeorganisator Jimmy van der Leemputten vertelt: "Wij beseffen ons hoe waardevol al onze vrijwilligers en medewerkers zijn. Vooral het afgelopen jaar hebben we van veel mensen extra steun gekregen in verband met het slechte weer. Dat doet ons enorm goed. Dankzij alle hulp is WiSH Outdoor uiteindelijk toch geslaagd. Wij vinden als organisatie dat we hier bewust bij stil moeten staan en leggen daarom onze vrijwilligers en sponsoren graag nog eens extra in de watten."

Terugblik
Middels een mooie terugblik op 10 jaar WiSH Outdoor – door het tonen van een film – worden de vrijwilligers en sponsoren meegezogen in het 'avontuur WiSH'. Vol passie vertellen diverse medewerkers en vrijwilligers van WiSH wat hun hoogtepunten, maar ook dieptepunten zijn en waar zij het meest trots op zijn. Na deze film is het tijd om het glas te heffen en de band aan te kondigen. Medeorganisator Bram Konings: "Volgend jaar gaan we de zaterdag en zondag meer in elkaar 'vermengen'. Dat houdt in dat de dagen meer op elkaar gaan lijken. We hebben een fantastische band voor jullie geregeld, 'Daredevils'. Zij treden komend jaar op zaterdag op."

Trots
Een fantastische band, een keur aan eten en drinken en uiteraard een mooie entourage. Eén ding is zeker, de aanwezige vrijwilligers en sponsoren hebben genoten van deze bedankavond. Jimmy sluit af: "Wij zijn enorm blij met al deze mensen die zich zo inzetten voor ons. We gaan positief de toekomst tegemoet en hopen dat iedereen ons zo blijft steunen. Samen één grote familie. Tot WiSH!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>