Logo mooilaarbeek.nl
Rik en Jeroen met de gewonnen tickets nabij het WiSH terrein in Beek en Donk  | Fotonummer: dd157e
Rik en Jeroen met de gewonnen tickets nabij het WiSH terrein in Beek en Donk
Kunst en Cultuur

En de winnaars van de WiSH-weekendtickets zijn...

  Cultuur

Laarbeek - Dat was spannend! Weekendtickets verloten, live gaan op Facebook en dan maar afwachten: wie ze het eerst heeft, wint de tickets! Vanavond was het zo ver. Om 18.00 uur ging DeMooiLaarbeekKrant live. 

Maar oeps ... het ging niet helemaal lekker. Er waren veel kijkers, maar de meesten hadden geen verbinding. Na een paar minuten besloot het huis-aan-huisblad om de video te stoppen en elders opnieuw op te starten. Toen er op stop was gedrukt, stopte er een auto voor de deur met een uiteraard héél blije winnaar: Celine Vermeer. Zij was getipt door iemand, die de twee personen van de krant had zien lopen en was zo snel op de juiste bestemming: de St.Servatiuskapel in Lieshout. 

Omdat de video net was gestopt in verband met een te slechte verbinding, vond DeMooiLaarbeekKrant het niet leuk om het hierbij te laten. Daarop werd besloten nogmaals de actie te houden, een uur later. Om 19.00 uur werd er opnieuw 'live gegaan' op een nieuwe locatie. Maar in verstoppen bleek DeMooiLaarbeekKrant niet heel goed te zijn. Verscholen in een weiland met maar weinig zicht, dachten zij het wel even uit te kunnen houden, voordat de eerste zich zou melden. Het duurde slechtst 2 minuten! We zaten vlakbij het WiSH-terrein. Rik van Beek en Jeroen Raijmakers namen vol trots de tickets in ontvangst! Leuk om te vermelden: de zus van Rik, Els, kwam 10 seconden later aan, gevolgd door even later nog iemand met een scooter en iemand op de fiets. Je ziet wel dat de mensen in Laarbeek veel geoefend hebben met Kwizut! 

Wij feliciteren Celine en Rik en Jeroen met de gewonnen tickets en wensen hen héél veel plezier toe bij WiSH Outdoor!  

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>