Afbeelding

Wandelvierdaagse gaat weer van start

Dier & Natuur

Laarbeek - De 13de wandelvierdaagse gaat weer van start. In verband met het 25-jarig bestaan van de gemeente Laarbeek is de naam dit jaar: ‘Wandelvierdaagse 25 jaar Laarbeek’. Er wordt gewandeld van dinsdag 17 mei tot en met vrijdag 20 mei. Elke dag kan men starten tussen tussen 17.30 en 19.00 uur. Om het jubileum extra luister bij te zetten krijgt elke deelnemer (zo lang de voorraad strekt) een nuttige en leuke attentie.

De routes die dit jaar worden uitgezet door een aantal nieuwe vrijwilligers worden weer als vanouds mooi. In de startplaats Lieshout zijn het Henk Berkers en Dick Warbout die de routes uitzetten, de tweede dag in Mariahout zijn het voor het eerst Edith Berkers en dochters Fieke en Lina die hier de 3, 5 en 10 kilometer uitzetten. In Aarle-Rixtel (dag 3) zijn het Nellie en Jo Maas die hier als nieuwelingen de routes en alles daar om heen regelen. In Beek en Donk (de laatste dag) is het de vertrouwde Jan van Stiphout die hier weer alles op rolletjes laat wandelen.

Ook dit jaar krijgt elke deelnemer die tenminste 3 van de 4 dagen mee heeft gewandeld een mooie medaille. Het inschrijfgeld is ook dit jaar weer laag gehouden. Voor kinderen op de basisschool 1 euro. Kinderen tot en met 4 jaar gratis. Alle andere deelnemers 2 euro voor vier dagen wandelplezier. Er kan alleen tijdens de wandeldagen contant betaald worden.