Afbeelding

Gastvrouw/gastheer gezocht voor Dierenpark Beek en Donk

Dier & Natuur

Beek en Donk - Tijdens de coronaperiode is Dierenpark Regter Eind in Beek en Donk lange tijd gesloten geweest voor bezoekers. De vrijwilligers hebben in die tijd – met inachtneming van de coronamaatregelen en hun eigen gezondheid – prima voor de dieren gezorgd en het park waar nodig onderhouden. Maar ze hebben jullie, de bezoekers, erg gemist.

Sinds enkele maanden zijn ze weer geopend van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur. Vanaf 1 mei gaan ze ook het park weer openstellen op vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Ze zouden ook woensdagmiddag weer bezoekers willen ontvangen, maar ze zoeken hiervoor nog een of twee vrijwilligers om in de rol van gastheer of gastvrouw een oogje in het zeil te houden en op verzoek de bezoekers koffie, thee of een glaasje frisdrank aan te bieden.

Kandidaten kunnen zich aanmelden bij voorzitter Johan Verhulst (06-40945351) of via secretariaat@dierenparkregtereind.nl. Na 2 jaar afwezigheid gaan ze nu weer de jaarlijkse Open Dag houden, en wel op zondag 12 juni 2022. Er is dan voor jong en oud van alles te zien en te beleven op het dierenpark.