Afbeelding

Wie helpt IVN Laarbeek tijdens NLdoet?

Dier & Natuur

Laarbeek - Ook dit jaar doet IVN Laarbeek weer mee met NLdoet. Deze vrijwilligersactie wordt ieder jaar georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet de vrijwillige inzet tijdens deze dagen in de schijnwerpers en activeert met veel publiciteit zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen. Dit jaar zijn de dagen op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart.

Bij IVN Laarbeek zijn twee werkzaamheden gepland. 1: Het opnieuw bestraten van het podium. Dit podium ligt in de natuurtuin en wordt onder meer gebruikt voor optredens tijdens evenementen van IVN Laarbeek en 2: Het neerzetten en monteren van een geprefabriceerde schuur. Deze schuur wordt de vervanging van de schuur die recent is afgebroken. Hij is bedoeld voor materialenopslag, maar ook de fotowerkgroep en het jeugd IVN krijgen hier opslagruimte. Vooraf wordt zoveel mogelijk al klaar gemaakt, zodat op deze dagen de onderdelen ter plekke kunnen worden gemonteerd.

Opgeven kan voor alleen de vrijdag, voor alleen de zaterdag of voor beide dagen. Alle hulp is welkom. Tussen de middag wordt er voor een lunch met soep en broodjes gezorgd. Aanmelden bij voorkeur via de site van NLdoet: www.nldoet.nl. Zoek op IVN Laarbeek en je vindt voor de vrijdag: ‘Podium herstellen voor buitenoptredens’ en voor de zaterdag: ‘Materialenopslag’. Beide activiteiten doen ze beide dagen, dus kies hier vooral voor de dag waarop je kunt en niet zozeer voor de activiteit. Locatiewerkzaamheden: Natuurtuin De Bimd, Beekseweg 3, Aarle-Rixtel.