Afbeelding
Foto: Lieke van den Eijnden

Vrijwilligerspenning Laarbeek voor Carola Peeters

Human Interest

Laarbeek - Carola Peeters uit Lieshout ontving op 15 oktober 2021 de Vrijwilligerspenning Laarbeek. Wethouder Monika Slaets reikte de onderscheiding uit, namens het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek. Carola Peeters stopt na 21 jaar als bestuurslid van Supportersclub de Lieshoutse Wielrenners.

Carola Peeters is al vanaf 1987 lid van de vereniging. Vrijwel meteen ging ze zich ook als vrijwilliger inzetten. Zo verzorgde zij de administratieve werkzaamheden rondom de licenties van alle wedstrijden. Denk hierbij aan de jeugdwedstrijden op de weg, de veldritten voor de jeugd, de Bavariawedstrijden op de weg en de Bavaria veldritten. Sinds 2000 is zij bestuurslid van de vereniging. Naast de algemene bestuurstaken was ze in haar bestuursfunctie ook medeorganisator van de lustrumvieringen in 2005, 2010 en 2015.

Supportersclub De Lieshoutse Wielrenners heeft veel waardering voor haar inzet. Ze is er altijd met 100% inzet en zorgt voor verbinding tussen de leden. Op de achtergrond heeft ze veel werk verricht voor de vereniging en daarom is een vrijwilligerspenning dik verdiend, nu ze gaat stoppen als bestuurslid. Carola blijft nog wel lid van de vereniging.