Afbeelding

Online muziekveiling bij harmonie O&U in Beek en Donk

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - De Koninklijke harmonie Oefening en Uitspanning (O&U) in Beek en Donk organiseert een online muziekveiling. Een veiling waarbij zowel instrumenten als overige muziek gerelateerde zaken geveild gaan worden. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

Op de website www.oenu.nl/veiling vindt u alle items die geveild gaan worden. Daarbij staat bij de instrumenten ook de staat van het instrument. Dit loopt van verzamelobjecten tot bespeelbare instrumenten. O&U geeft u vast een tipje van de sluiter. Enkele voorbeelden van de te veilen kavels zijn: een Klaroen met vaandel als verzamelobject; een bespeelbare kunststof klarinet; en een Djembé workshop. Kijk voor alle items en de details op www.oenu.nl/veiling.

De (openbare) online muziekveiling vindt plaats op 27 maart 2021 van 20.00 tot 21.00 uur. De link om de digitale muziekveiling bij te wonen wordt later via diverse kanalen - zoals de website en social media - aan u bekendgemaakt. Meldt u zich – om verzekerd te zijn van een plekje - vooraf aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@oenu.nl. U doet dan als bonus ook nog eens mee aan een loterij. Zonder aanmelding zijn er enkel een beperkt aantal plaatsen vrij.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de activiteitencommissie van O&U door een e-mail te sturen naar activiteiten@oenu.nl. O&U ziet u graag digitaal op 27 maart 2021 om 20.00 uur.

!