Afbeelding

Kunstcafé bij expositie ‘Theadora Maria’

Kunst & Cultuur

Laarbeek - Drie kleinkinderen van Theadora Maria Verbakel exposeren in ‘t Oude Raadhuis en toevallig heten ze Thea, Dora en Maria. Daarom dragen zij deze expositie op aan hun overleden oma die ze nooit gekend hebben. 

Maria schildert met acryl vooral bloemen en abstracten. Thea schildert al vijftien jaar en vooral met acryl, maar ook met krijt en olieverf. Zij schildert heel divers en wat ze mooi vindt. Dora schildert vooral oude voorwerpen met olieverf. 

Op donderdagmiddag 21 oktober wordt de Kunstcafé-middag gehouden van 14.00 tot 15.30 uur, waarbij u alle informatie krijgt van Dora en Thea uit eerste hand, tijdens een gezellig samenzijn op ’t Oude Raadhuis.

Thea Schrama-Verbakel
Thea Schrama-Verbakel is geboren te Mariahout en woonachtig in Lieshout. Ze schildert al vele jaren, en schildert momenteel bij Atelier Inges in Helmond met acrylverf, pastelkrijt en sinds kort olieverf op waterbasis. Haar schilderijen zijn erg divers, want ze schildert namelijk wat ze leuk vindt.

Dora Verbakel
Dora Verbakel is geboren in Mariahout en woont in Nuenen. Haar schilderijen bestaan vooral uit oude voorwerpen. Vooral roestige dingen, zoals leidingen. De kleuren die hier inzitten, vindt ze een uitdaging om te schilderen. Ze schildert met olieverf.

Maria Verschuren
Maria Verschuren schildert graag op grote doeken en gebruikt acrylverf. Af en toe voegt zij andere materialen toe aan haar schilderijen. In het algemeen gebruikt zij felle vrolijke kleuren. Haar voorkeur gaat uit naar abstract en bloemen, vooral klaprozen vindt zij mooi om te schilderen.

Meld je nu nog snel aan via info@oudraadhuis.nl of 0492-380263 en kom ook naar deze zonnige en kleurrijke expositie. Geniet van de uitleg van de kunstenaars en zeer diverse schilderstijlen. Een kopje koffie of thee met lekkers is ook bij deze gezellige middag inbegrepen. De expositie is nog geopend van woensdag 2 tot en met zondag 24 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in ’t Oude Raadhuis,

Afbeelding
Afbeelding