Laarbeekse wandeltochten op 1 en 2 juni

NULL

Laarbeekse wandeltochten op 1 en 2 juni 


Beek en Donk – Buurtvereniging De Vijver heeft weer de Laarbeeks wandeltochten georganiseerd. Deze tochten voor zowel geoefende als recreatieve wandelaars worden gehouden op 1 en 2 juni.

De laatste puntjes zijn op de i gezet, de routes zijn klaar, voor EHBO is gezorgd en de posten kunnen worden ingericht. Op de rustpunten zijn koffie, thee, ranja, water en soep te verkrijgen. Het enige wat de organisatie nog nodig heeft, zijn deelnemers en goed wandelweer. De landelijke wandelbond, KNBLO, geeft het Wandelsportmagazine uit waarin in de editie van deze maand aandacht wordt besteed aan deze wandeltochten. In dit artikel wordt nog eens benadrukt dat het 2 verschillende routes zijn door een mooie omgeving. Dit is een prima voorbereiding voor de Nijmeegse vierdaagse. De organisatie hoopt hierdoor nog meer wandelaars uit de verre omtrek te mogen verwelkomen, zij verwachten natuurlijk ook veel deelnemers uit Laarbeek.

Dit jaar zijn er wederom 2 verschillende wandeltochten uitgezet voor de zaterdag en de zondag. U kunt kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 20, 30 of 40 km door de mooie omgeving van Laarbeek. Voor iedere wandelaar, geoefend of ongeoefend, is er een haalbare afstand. De wandelingen zijn helemaal uitgepijld en gaan over B-wegen, onverharde paden, door bossen, over fietspaden, langs waterloopjes, vennen en poeltjes, enz. Kortom: door de mooiste gebieden in en rondom Laarbeek. Voor de 20, 30 en 40 km kunt u starten vanaf 07:30 uur en vanaf 09:00 uur voor de 5, 10 en 15 km. De kosten bedragen €2,50 per persoon per dag. U kunt ook op 1 van de 2 dagen deelnemen. De startplaats is Brasserie De Zwaan aan de Herendijk 37 in Beek en Donk. Meer informatie vindt u op www.laarbeeksewandeltochten.nl.