Spanning om nieuwe prins loopt op

NULL

Spanning om nieuwe prins loopt op


Beek en Donk – In Ganzendonck is duidelijk te merken dat de spanning, om wie de nieuwe Prins van het dorp wordt, behoorlijk op begint te lopen. Op feestjes, in winkels, tijdens de weekmarkt en binnen bedrijven worden regelmatig discussies gevoerd over wie er schuil gaat achter Prins Luuk XLII.

Op www.teugelders.nl kan ondertussen al op een heleboel ingezonden namen gestemd worden. Ook zelf een naam insturen is voorlopig nog mogelijk. Deze wordt dan ook opgenomen in de Prinsenpoll. Of na de eerste drie aanwijzingen de juiste naam al deel uit maakt van deze poll blijft nog onduidelijk. Afgelopen jaren was dat wel altijd het geval. De Prinsencommissie van de Teugelders, die als enige weet wie het gaat worden, laat op dit moment helaas nog niets los.

Wat ze afgelopen week wel vrijgeven hebben, zijn twee nieuwe aanwijzingen: 'Familiaire aanleg' en 'Zij is een vreemde eend in de bijt!'. Samen met de twee eerdere aanwijzingen: 'Sletje staat graag in de spotlight' en 'Hij is ook van de groen witte', zou het daarmee weer iets eenvoudiger moeten worden de persoon achter Prins Luuk XLII te vinden.

Hoe dan ook, zal hij op zaterdag 23 november bij Herberg 't Huukske bekend worden gemaakt. De Biks Bent en de Foute Vinylshow zorgen die avond voor een muzikaal feest.