Donderdagavond Politiek Caf

NULL

Donderdagavond Politiek Café De Werkgroep


Beek en Donk - De politieke cafés van De Werkgroep zijn bekend. Met enige regelmaat organiseert De Werkgroep een bijeenkomst waarbij belanghebbende en geïnteresseerden met elkaar van gedachten wisselen over maatschappelijke onderwerpen. Zo ook donderdagavond 28 november.


Dit maal hebben ze gekozen voor het thema 'Hoezo een probleemkind'. Een aantal Laarbeekse verenigingen hebben hun medewerking al toegezegd, zodat tijdens het Politiek Café met mensen uit de praktijk gepraat kan worden over dit onderwerp. Dit zijn voetbalclub Sparta'25 uit Beek en Donk, OJA van jongerencentrum Aarle-Rixtel en Tienerwerk -&RG teens- Lieshout. Tim van de Nieuwelaar, ambtenaar jeugd gemeente Gemert vertelt wat hij in zijn werk hoort en meemaakt. Henrie Bouwmans praat de avond aan elkaar. Tevens wordt de avond muzikaal omlijst door de band Stompenoy.

Het Politiek Café vindt plaats om 20.00 uur bij Café/Zaal van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. U bent van harte uitgenodigd. De koffie staat klaar. Bijzondere interesse in dit onderwerp? Neem contact op via info@de werkgroep.nl.