Vereniging De Vogelvriend sluit aan bij Vogelvereniging Laarbeek

NULL

Vereniging De Vogelvriend sluit aan bij Vogelvereniging Laarbeek

Beek en Donk - Door terugloop van het aantal leden en het ouder worden van de leden, heeft vereniging De Vogelvriend besloten om aan te sluiten bij Vogelvereniging Laarbeek. De club De Vogelvriend is per 1 januari 2014 opgeheven.

Het was voor hen namelijk niet meer mogelijk om die activiteiten te organiseren die belangrijk zijn voor de vogelliefhebbers om hun sport nog goed te kunnen uitoefenen. Doordat de ene vereniging nu bij de andere aansluit, ontstaat er in de gemeente Laarbeek één vogelvereniging. Beide vogelverenigingen zien dit als een goede zaak. Het zal de tentoonstellingen een goed aanzien geven.

De Vogelvriend wil langs deze weg iedereen bedanken die al die jaren van hun bestaan, hen financieel of op een andere manier gesteund hebben. De Vogelvereniging Laarbeek heeft inmiddels ook zijn thuishaven gevonden bij Dave v.d. Burgt en in 2013 ook hun tentoonstelling daar al gehouden, waarbij ook al diverse leden van ons meegedaan hebben. Het was een mooie grote tentoonstelling die het aanzien waard was.

Verder wenst De Vogelvriend iedereen een goede en plezierige tijd toe bij Vogelvereniging Laarbeek. Ook willen zij iedereen een gelukkig maar vooral gezond 2014 toewensen en hopelijk tot ziens op een van de activiteiten van Vogelvereniging Laarbeek!