Afbeelding

Beleef kindervoorstellingen in Openluchttheater Mariahout

NULL

Beleef kindervoorstellingen in Openluchttheater Mariahout


Mariahout - De zomervakantie is begonnen en dat betekent heel veel leuke voorstellingen voor de kinderen. We trappen de vakantie af met de nieuwe voorstelling van Jeugdtoneelvereniging Mariahout. Hierna zijn er iedere maandag en donderdag van de vakantie kindervoorstellingen te zien.


De nieuwe kleren van de keizer
Op zaterdag 12 juli om 19.00 uur speelt Jeugdtoneelvereniging Mariahout voor de eerste keer met hun nieuwe voorstelling in het openluchttheater. Dit jaar met het sprookje de Nieuwe Kleren van de Keizer.

Het leven van de keizer van Kwalaloempië draait slechts om één ding: zijn uiterlijk. De hele inhoud van de schatkist gaat er aan op. En dat leidt tot een hoop problemen. In 'De Nieuwe Kleren van de Keizer' is niets wat het lijkt en blijkt niemand te zijn wie je dacht dat hij was. Een spannend, humoristisch sprookje in Oosterse sferen.

Ronja de Roversdochter
Op maandag 14 juli kun je om 14.30 uur komen kijken naar Jeugdtheatergroep De Kersouwe. Zij spelen de voorstelling Ronja de Roversdochter, naar een boek van Astrid Lindgren.

Ronja groeit op als dochter van roverhoofdman Mattis. Zij leidt een roversleven samen met haar wilde familie. De sterke en brutale mannen leren haar dat ze nergens bang voor hoeft te zijn. Een woeste en ontroerende voorstelling vol dansende rovers, een zingende mistband, de geur van bos en een schreeuw van de lente.

De grote Poepshow
We kennen Hakim allemaal van Sesamstraat, maar nu heeft hij ook een eigen voorstelling; De grote Poepshow. Op donderdag 17 juli is deze om 14.30 uur te zien in Openluchttheater Mariahout.

De Poepshow is een onsmakelijke en grappige voorstelling over en met de rotzooi die we dagelijks produceren. In deze nieuwe solovoorstelling van Hakim worden de kinderen actief betrokken en op het podium gevraagd om mee te denken en spelen met de sympathieke vuilnisman.

Voor kaarten en meer informatie ga je naar www.openluchttheater-mariahout.nl. Openluchttheater Mariahout, beleef meer!

Foto: Hakim portret